Bayern München søger aktivt efter en ny cheftræner til den kommende sæson, men jagten har vist sig at være mere kompliceret end forventet. Flere topkandidater har nemlig afvist tilbuddet fra den tyske storklub.

Den seneste afvisning kommer fra Ralf Rangnick, der i stedet har valgt at fortsætte sin karriere som landstræner for Østrig.

Denne beslutning markerer den tredje afvisning af Bayern München i træk.

Tidligere har både Xabi Alonso og Julian Nagelsmann vist interesse fra klubben, men de har begge valgt at forblive i deres nuværende roller, henholdsvis hos Bayer Leverkusen og som tysk landstræner.

Det skriver BILD.

Med Thomas Tuchels forestående afgang ved sæsonens slutning er Bayern München efterladt i en prekær situation, hvor klubben stadig står uden en klar efterfølger.

Denne serie af afvisninger kan spejle udfordringerne og måske endda en form for krisestemning inden for klubben, som må navigere gennem en usikker periode både på og uden for banen.

Hvem der endelig vil overtage roret hos Bayern München er stadig uvist.

Klubbens ledelse står over for en vanskelig opgave i at finde en træner, der ikke kun kan leve op til de sportslige ambitioner, men også håndtere presset fra en af Europas mest titelhungrende fodboldklubber.