FC Københavns slovakiske centerforsvarer Denis Vavro er blevet et emne af interesse for den italienske storklub Juventus.

Vavro, som tidligere har haft en vanskelig periode i italiensk fodbold hos Lazio, er igen på radaren i Italien, hvor Juventus ser potentiale i at styrke deres forsvar med den 28-årige spiller.

Det er særligt Juventus’ tekniske direktør, Cristian Giuntoli, der har udpeget Vavro som en interessant spiller.

Ifølge de seneste rygter er han dog ikke tænkt som en direkte erstatning for den nuværende Juventus-spiller Gleison Bremer, men mere som et supplement til truppen.

Dette peger på en strategi, hvor Juventus ser værdi i at have en bred og kvalificeret spillertrup til at klare de mange udfordringer i både den italienske liga og europæiske turneringer.

Det skriver Tipsbladet.dk.

Vavro har ikke lagt skjul på sin glæde ved at være tilbage i FC København, hvor han nyder stor tillid under cheftræner Jacob Neestrup.

Efter en skuffende tid i Lazio, hvor han kun nåede at spille 21 kampe fra 2019 til sin afsked i januar 2022, har han genfundet sin form i den danske hovedstad. Han har endda været en nøglespiller i bestræbelserne på at genvinde det danske mesterskab for tredje år i træk.

Selvom hans nuværende kontrakt med FC København løber i yderligere to år, er det klart, at muligheden for at revanchere sig i Serie A kunne være tiltalende for Vavro.