Kylian Mbappé står frem og undskylder efter en skuffende præstation i Champions League-kampen mod Dortmund.

Mbappé, der normalt er kendt for sit eksplosive spil og evne til at afgøre kampe, erkender, at han ikke leverede på banen, som forventet.

I kampen, der blev spillet tirsdag aften, formåede PSG ikke at kvalificere sig til Champions League-finalen, hvilket for mange var en overraskelse givet holdets stjernespækkede opstilling.

Mbappé var usædvanligt uskarp og missede flere vigtige chancer, hvilket han selv betegner som afgørende for kampens udfald. “Når vi taler om effektivitet i de afgørende zoner, er det mig, der skal levere målene. I aften skulle det første mål have været mit,” sagde Mbappé ifølge ESPN.

Mbappé understreger, at han bærer en stor del af ansvaret både når holdet vinder, og når resultaterne udebliver. “Når det går godt, er jeg i rampelyset, og når det ikke går, må jeg også tage ansvar,” tilføjer han. Trods flere forsøg på mål ramte PSG træværket hele fire gange i løbet af kampen, hvoraf Mbappé selv ramte overliggeren.

Den 24-årige verdensstjerne afviser dog at skyde skylden på uheld og pointerer, at man som topspiller skal kunne ændre kampens resultat, uanset omstændighederne.