I søndagens højspændte Superliga-opgør mellem FC København og Brøndby IF, blev tilskuerne vidne til en intens og medrivende kamp, der dog endte uden scoringer.

Kampen fandt sted i Parken og var en direkte duel mellem Superligaens nummer et og to, hvor FCK havde chancen for at øge deres forspring, mens Brøndby kunne have sneget sig op på siden af deres ærkerivaler med en sejr.

Kampen startede med et gys, da FCK’s Daniel Wass var tæt på at score, men hans langskud strøg forbi målet. Kampen bar præg af høj intensitet, men manglede kvalitet i de offensive spil. FCKs Viktor Claesson var tæt på at score på et hovedstød, men Brøndbys forsvarsspiller Frederik Alves afværgede forsøget på stregen.

Første halvleg bød på masser af frispark, tre gule kort og flere diskussioner mellem spillerne. Særligt Sean Klaiber og Elias Achouri fra henholdsvis FCK og Brøndby havde flere intense dueller. Kampens dommer, Mads Kristoffer Kristoffersen, måtte flere gange træde til for at dæmpe gemytterne.

Dramaet intensiveredes yderligere i tillægstiden af første halvleg, da en situation i Brøndbys felt førte til et VAR-tjek. FCK-spillerne appellerede for straffe, men dommen blev ved frispark til gæsterne, hvilket skabte stor frustration blandt hjemmeholdets spillere og fans.

Anden halvleg fortsatte i samme spor, med FCK som det mest truende hold. Lukas Lerager og Victor Claesson var begge tæt på at score, men Brøndbys målmand Patrick Pentz stod fast. Brøndby havde også chancer, men manglede skarphed i de afgørende øjeblikke.

Mod kampens slutning var det FCK, der lagde det største pres, men trods flere nærgående forsøg, forblev måltavlen uændret. Kampen endte 0-0, hvilket betyder, at FC København fortsat fører Superligaen, tre point foran Brøndby på andenpladsen.