Liverpool FC er trådt ind i kampen om at sikre sig underskriften fra den talentfulde hollandske midtbanespiller Teun Koopmeiners, der i øjeblikket spiller for Atalanta i Serie A.

Koopmeiners, 26 år, har været en nøglespiller for Atalanta og har været en central spiller i klubbens europæiske kampe denne sæson.

LÆS OGSÅ: United vil styrke forsvaret med tilføjelse fra Fulham

Med en kontrakt der løber til 2027, står Atalanta i en stærk forhandlingsposition. Hans præstationer har ikke blot fanget øjet på Liverpool, men også hos Juventus, der ligeledes er ivrige efter at beholde ham i Italien.

Det skriver Football Insider.

Liverpool har allerede indledt forhandlinger med Koopmeiners repræsentanter om en mulig transfer til Premier League denne sommer. Med 15 mål og seks assists i alle turneringer denne sæson, er det klart, hvorfor han er så eftertragtet.

En interessant vinkel i denne transferhistorie er den kommende ændring i Liverpools ledelse. Arne Slot, forventes at overtage roret efter Jurgen Klopp, og hans tidligere relation til Koopmeiners hos AZ Alkmaar kunne spille en afgørende rolle. Slots forståelse af Koopmeiners’ spillestil og kapaciteter kan være nøglen til at få en aftale i hus.