Bayern München har efter en skuffende sæson fundet sig selv i en knibe, når det gælder om at finde en ny cheftræner.

Flere prominente navne har afvist tilbuddet om at overtage roret i den tyske storklub, og det ser nu ud til, at klubben vender sig mod en bekendt i deres søgen efter stabilitet: Hansi Flick.

Flick, der tidligere har ført klubben til stor succes, er nu i samtaler om at genoptage sin rolle i spidsen for holdet.

LÆS OGSÅ: Ronaldo på vej til Leverkusen?

Bayerns jagt på en ny træner har været noget af en rutsjebanetur. Efter Thomas Tuchels exit har klubben desperat forsøgt at lokke tidligere stjerner som Xabi Alonso og Julian Nagelsmann tilbage, men uden held.

Nagelsmann har valgt at fortsætte sit arbejde med det tyske landshold, og Alonso har ikke vist interesse i at vende tilbage til klubben.

Ralf Rangnick var også en overvejelse, men han besluttede i sidste øjeblik at blive i sin nuværende position i Østrig.

Det skriver Sky Germany.

Med en ny sæson for døren ser Bayern München nu mod Hansi Flick, som forlod klubben for at tage over efter Joachim Löw som træner for det tyske landshold. Flicks tid med landsholdet sluttede dog brat, da han blev den første træner i tysk historie, der blev fyret på grund af dårlige resultater.

Siden sin fyring i september 2023 har Flick ikke haft en trænerposition, og det er uklart, om det skyldes personlige valg eller mangel på tilbud.

Flicks mulige genansættelse er en interessant vending for Bayern, der har brug for en stærk hånd til at vende skuden og genoprette klubbens tidligere storhed efter et år uden at vinde Bundesligaen – noget der ikke er set i over et årti.

Hansi Flicks tidligere succeser i klubben, hvor han bl.a. førte Bayern München til sejr i Champions League, taler sit klare sprog. Han kender klubben, spillerne og forventningerne.