Manchester Uniteds sæson har været en rutschebanetur af resultater og spekulationer omkring manager Erik ten Hags fremtid.

Med kun én sejr i de sidste otte Premier League-kampe og en skrantende placering uden for de europæiske kvalifikationspladser, svirrer rygterne om en mulig fyring af den hollandske træner.

Men to af klubbens legender, Roy Keane og Wayne Rooney, har offentligt givet deres støtte til ten Hag, hvilket tyder på en tro på hans evner til at vende skuden.

LÆS OGSÅ: Leverkusen vil have Ronaldo

Klubben har ikke haft regelmæssige successer siden Sir Alex Fergusons afgang, og med nye ejere i form af Sir Jim Ratcliffe, forventes der store ændringer både på og uden for banen.

Det skriver Evening Standard.

Rooney, der talte på Sky Sports, fremhævede vigtigheden af tid til ten Hag til at rette op på rekrutteringsfejlene: “Jeg håber personligt, at de giver ham tid, fordi der er mange problemer i klubben,” sagde Rooney, og refererede til tidligere situationer, hvor tidligere managers som Louis van Gaal blev fyret trods en sejr i FA Cup-finalen i 2016.

Keane udtrykte ligeledes håb om, at ten Hag får mere tid til at implementere sin vision. Den endelige afgørelse om ten Hags fremtid vil blive truffet efter sæsonens afslutning, hvor United står over for Manchester City i FA Cup-finalen.

Manchester United står over for en afgørende sommer, hvor klubbens fremtidige strategi og ledelsesstruktur vil blive defineret. Med støtten fra klubbens berømte tidligere spillere, kan ten Hag måske få den nødvendige tid og ressourcer til at genopbygge holdet og bringe det tilbage til tidligere tiders storhed.