Manchester United har angiveligt mange spillere i kikkerten. De vil både forstærke angrebet, de mangler en ny midtstopper, som man kan sætte sammen med Harry Maguire, og så vil de også have en spiller, der kan konkurrere med Aaron Wan-Bissaka på højresiden.

LÆS OGSÅ: Kane står på ønskelisten hos City og United: Så meget kræver Spurs for ham

De har dog også Jadon Sancho i kikkerten, og ifølge Eurosport, så skulle man angiveligt overveje at sælge Anthony Martial for at finansiere købet.

Anthony Martial spillede som lyn og torden i sidste sæson, hvor han blev Manchester Uniteds mest scorende spiller, men i denne sæson har han ikke leveret noget, der ligner den spiller, man så i sidste sæson.

Han står noteret for at have scoret fire mål i Premier League, selvom han altså spiller for det mest scorende mandskab i ligaen. Han får samtidig rigelig med spilletid, hvorfor der ikke er nogen undskyldning for, at han ikke kan finde netmaskerne.

Tålmodigheden med Martial skulle efterhånden ved tyndslidt, og der skulle nu være flere, der støtter op om et salg tl sommer, hvis det rette bud kommer.

Der har dog ellers tidligere været beretninger om, at Anthony Martial er fredet i klubben, da han er Joel Glazers yndlingsspiller. Det ser dog ud til at være borte med vinden, da man kan bruge pengene til at hente Sancho.

LÆS OGSÅ: Udråber Mbappé til verdens bedste: Messi udeladt fra top tre

Der er også forskellige vurderinger om, hvad Jadon Sancho er værd, men spørgsmålet er, hvor meget, de kan få for Martial.