Det kræver ikke meget, men så alligevel. I Premier League har man i denne sæson oplevet, at alle kan slå alle, da alle hold har haft en svingende formkurve, og det gælder også Manchester United.

LÆS OGSÅ: Medie: Premier League-stjerne interesseret i United-skifte

De har dog været utroligt stærke, når de spiller på udebane, og de har faktisk været så stærke, at Solskjærs tropper, som det tredje hold i Premier Leagues historie, kan spille en hel sæson uden nederlag på udebane.

Der er nemlig kun to hold, der før har præsteret at holde modstanderen fra sejr på eget græs i en hel sæson. Det er før blevet gjort af Preston North End i 88/89, samt Arsenal, der har gjort det hele to gange i henholdsvis 01/02 og 03/04.

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at denne bedrift er meget imponerende i sig selv. Det er dog også muligt at gå endnu et skridt op ad stien, hvis man formår at holde stimen kørende, når man bevæger sig ind i næste sæson.

Og hvis Manchester United fortsætter med at holde modstanderne fra sejr, vil de naturligvis også have muligheden for at slå den nuværende rekord for den længste ubesejrede stime, når det gælder udebane.

Det er Arsenal, der sidder på rekorden i øjeblikket. Man skal tilbage til 2003/04, hvor Gunners formåede at gå hele 27 kampe uden nederlag på udebane.

LÆS OGSÅ: Avis: Barca vil have Agüero, men han må acceptere stor lønnedgang

Manchester United skal dog først og fremmest klare kampene mod Leeds, Aston Villa og Wolverhampton.