I en kamp i den franske fodboldliga, Ligue 1, stod Paris Saint-Germain (PSG) over for Metz den 21. december 2023.

Kampen blev særlig bemærkelsesværdig for Kylian Mbappé og hans familie.

PSG, som ofte dominerer i Ligue 1, havde flere udfordringer mod Metz. Selvom PSG havde bolden mest i første halvleg, skabte de kun en chance inden for målrammen. Første halvleg sluttede uden mål.

I anden halvleg scorede Vitinha for PSG. Han gjorde det til 1-0 efter et indlæg fra Lee Kang-In. Senere scorede Kylian Mbappé og bragte PSG foran 2-0 med et flot skud.

Metz svarede igen og reducerede til 2-1 ved Matthieu Udol. Mbappé scorede igen, og PSG endte med at vinde kampen 3-1.

I kampens sidste minutter fik Kylian Mbappés 16-årige lillebror, Ethan Mbappé, sin debut for PSG. Dette var et stort øjeblik for Mbappé-familien.

Fodboldtalentet løber i blodet, og selvom lillebror Ethan ikke fik mange minutter på banen, så tyder den tidlige debut på, at han har en lys fremtid foran sig.