Manchester United ønsker ikke at sælge vraget 21-årig

Nicolai Busekist — 22. nov 2020 07:47
Foto: Shutterstock

Manchester United er efter sigende ikke interesseret i at sælge den vragede 21-årige Diogo Dalot, der er udlejet til AC Milan. I sin tid i Manchester har spilletiden været begrænset.

LÆS OGSÅ: Ole Gunnar Solskjær satser på erfaringen

Faktisk har han ikke fået mere end blot seks minutters spilletid for Premier League-klubben i 2020. Det er også et klart bevis på, at han ikke ligefrem er Ole Gunnar Solskjærs favorit.

Som følge af dette besluttede klubben at leje ham ud til Serie A-klubben AC Milan på et sæsonlangt lejeophold. Derved var det nemlig muligt for ham at få noget mere spilletid.

Her er han dog heller ikke det foretrukne valg, da Davide Calabria får pladsen før Dalot. Dog har han fået en del spilletid i Europa League-turneringen, hvor han blandt andet bidrog med både et mål og et oplæg i 3-0-sejren over Slavia Prag.

Nu kan ESPN dog fortælle om, at der ikke er nogen købsoption i kontrakten. Ligeledes beretter de om, at Manchester United faktisk slet ikke har interesse i at gøre lejeaftalen med AC Milan permanent.

LÆS OGSÅ: United-fans reagerer på Twitter: "Vi krydser fingre"

Solskjær tror nemlig på, at Diogo Dalot vil have en stor betydning for truppen i fremtiden. Hans nuværende kontrakt udløber først i 2023, og Manchester United kan endda forlænge den med yderligere et år.

Andre læser

Kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg Fodboldnyheder

Partnere