Den nyudnævnte Juventus-manager Massimiliano Allegri har efter sigende haft samtaler med klubbens ledelse, hvor omdrejningspunktet har været Cristiano Ronaldos fremtid.

LÆS OGSÅ: UEFA bekræfter: Nye hands-regler gælder ved EM

Den 53-årige italiener har taget over i den italienske klub for anden gang i sin karriere. Det sker efter fyringen af Andrea Pirlo i sidste måned.

Ifølge Goal har Allegri og Juventus-ledelsen allerede afholdt et møde, hvor de har drøftet deres planer for det kommende transfermarked, og Ronaldos fremtid var øverst på deres prioritetsliste.

Den portugisiske stjerne har været stærkt forbundet med et skifte væk fra Juventus til sommer, selvom klubben har sikret sig kvalifikation til Champions League til næste sæson.

Han er blevet sat i forbindelse med flere forskellige klubber, hvilket blandt andet inkluderer hans to tidligere klubber Manchester United og Real Madrid.

Juventus menes at være åbne over for et salg af den 36-årige stjerne, som går ind i sit sidste år af sin kontrakt med den italienske klub. Han vil dog kun blive solgt, hvis det rette tilbud kommer.

Allegri er ivrig efter at løse Cristiano Ronaldos situation hurtigst muligt. Han ønsker nemlig klarhed over, hvordan truppen ser ud forud for den kommende sæson, så han ved, hvilke positioner, der skal styrkes.

LÆS OGSÅ: United tynder ud i truppen: Siger farvel til Romero og syv andre

Et potentielt salg af Ronaldo kan hjælpe Allegri med at finansiere flere af hans ønsker, hvilket omfatter både Sassuolo-midtbanespilleren Manuel Locatelli samt en genforening med Miralem Pjanic.