Liverpool-profilen Mohamed Salah har spillet suveræn på det seneste, og af denne grund er blevet tildelt prisen som månedens spiller.

Det er ikke til at komme udenom, at Mohamed Salah har haft en rigtig god oktober måned. Han har spillet suverænt, og det er Liverpool-profilen nu blevet belønnet for.

LÆS OGSÅ: Efter nyt regelsæt: Xavi straffer stjerne med bøde

Den egyptiske angriber er nemlig blevet kåret som månedens spiller i Premier League. Det er han blevet, efter at have scoret fem mål og lagt op til fire for Liverpool i sidste måned.

Salah gjorde sig især bemærket i opgøret mod Manchester United, hvor han bidrog med tre mål, og derfor var en stor del af grunden til, at de forlod banen med en 5-0-sejr.

Det er fjerde gang, at Mohamed Salah kan bryste sig af at være blevet kåret som månedens spiller i den bedste engelske række, siden sin ankomst til Liverpool i 2017.

Dog er det lang tid siden, at han seneste blev tildelt den flotte hæder. Man skal nemlig helt tilbage til marts 2018, for at finde hans seneste kåring som månedens spiller i Premier League.

LÆS OGSÅ: Mourinho er stor fan: Roma vil hente United-spiller i januar

Salah vandt denne gang titlen foran Ben Chilwell, Maxwel Cornet, Phil Foden, Tino Livramento, Aaron Ramsdale, Declan Rice og Youri Tielemans.