Nu deler den danske profil ærlige ord.

Efter en skuffende sæson for Leicester City, der førte til deres nedrykning fra Premier League, ser det ud til, at holdet er klar til at gennemgå betydelige ændringer. Syv spillere har allerede bekræftet deres afgang fra klubben, men der er en spiller, der ser ud til at være fast besluttet på at blive og hjælpe holdet med at vende tilbage til topkampen – nemlig Victor Kristiansen.

Den danske venstreback, der kom til Leicester City fra FC København i januar, har afgivet løfte om at “give alt” til holdets oprykningskamp i Championship. Selvom han for mindre end ni måneder siden spillede Champions League-fodbold, har Kristiansen ikke travlt med at forlade klubben.

Det skriver Leicstermercury.

Og selvom Kristiansen havde en lovende start efter sin svimlende 150 millioner kroner transfer fra Danmark, stod han over for udfordringer efter en skade i marts, der holdt ham ude af kampene. Han kæmpede derefter for at bevare sin plads på holdet, og i de sidste tre kampe valgte manager Dean Smith at bruge Luke Thomas som venstreback, hvilket resulterede i, at Kristiansen ikke engang kom på bænken i holdets sidste kamp i sæsonen.

Med sin beslutning om at blive hos Leicester City viser Kristiansen en imponerende dedikation til klubben og en vilje til at hjælpe med at genopbygge holdet og sikre en hurtig tilbagevenden til Premier League.

Leicester City-fans kan altså klappe lidt ekstra i hænderne, når de kan se frem til at se Kristiansen tørne ud og kæmpe hårdt for holdets succes i den kommende sæson.