Nicolas Pépé svigtede Arsenal

Nicolai Busekist — 22. nov 2020 23:20
Foto: Shutterstock

Arsenal drog hjem fra Leeds Uniteds Ellen Road med et enkelt point. Hvorvidt de er tilfredse med dette, er svært at sige. Hvad hverken Mikel Arteta eller truppen er tilfredse med er, at Nicolas Pépé svigtede dem.

LÆS OGSÅ: Desperate Paris Saint-Germain: Neymar-salg skal bruges på Mbappé-forlængelse

Nicolas Pépé skuffede nemlig både træner og holdkammerater i opgøret mod Leeds. Det gjorde han, da han kort inde i anden halvleg nikkede hjemmeholdets Ezgjan Alioski en skalle. Det resulterede selvfølgelig i et direkte rødt kort.

Det var noget, der var til stor skuffelse og utilfredshed hos Arsenals træner Mikel Arteta. Det gjorde han også meget klart, da han blev interviewet efter kampen:

"Det er uacceptabelt. Uacceptabelt. Man kan ikke gøre sådan noget på det her niveau," sagde han i et lettere rasende toneleje efter kampen. Det fulgte han op med:

"Taget i betragtning af, hvor tidligt Pépé blev udvist, så synes jeg, at vi kan være glade med ikke at tabe. Jeg er aldrig tilfreds med et uafgjort resultat, men i dette tilfælde, er det ikke skuffende. Dog fuldstændig uacceptabelt, at det kommer dertil."

LÆS OGSÅ: Video: Håland-kasser tog fusen på Dortmund-træner

Nicolas Pépé blev hentet til Arsenal i sommeren 2019, hvor han blev købt for hele 72 millioner pund fra franske LOSC Lille. Hidtil har det dog vist sig ikke at være ét af Arsenals mest succesfulde indkøb.

Andre læser

Kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg Fodboldnyheder

Partnere