Til sommer står Ilkay Gündogan uden kontrakt. Derfor er Pep Guardiola gået på jagt efter en afløser for den tyske stjerne.

Der er stor tvivl om, hvorvidt Ilkay Gündogan er at finde i Manchester City til sommer. Det skyldes, at den tyske stjernes kontrakt udløber efter denne sæson.

LÆS OGSÅ: PSG vil betale stort beløb for Marcus Rashford

Til trods for, at det har været på tale, at han kan få en ny kontrakt, er Pep Guardiola alligevel gået på jagt efter en afløser for den aldrende midtbanespiller.

Han har valgt at finde sin afløser i den hjemlige liga, da han vil hente Alexis Mac Allister i Brighton som afløser for Gündogan. Det skriver det spanske medie Fichajes.

Mac Allister har spillet en flot sæson, og gjorde sig især positivt bemærket under VM i Qatar, hvor han gik hele vejen sammen med det argentinske landshold.

Den 24-årige argentiner har kontrakt med den engelske klub frem til juni 2025. Derfor vil Guardiola og co. være tvunget til at købe ham fri af denne kontrakt.

Et klart bevis på, at han har formået at imponere i denne sæson er, at hans værdi ifølge Transfermarkt er steget fra 15 mio. euro (111 mio. kr.) i juni sidste år til 42 mio. euro (312 mio. kr.) i dag.

LÆS OGSÅ: Avis: Manchester City vil hente portugisisk stjerne til sommer

Han blev i 2019 hentet til Brighton for 8 mio. euro (59 mio. kr.). Bliver han solgt til sommer, står den engelske derfor til at få en stor gevinst på den 24-årige argentiner.