Der er ikke meget, der tyder på, at Erling Haaland bliver i Dortmund til sommer. Og nu vil Manchester City gøre sit for at sikre, at det ikke sker.

Manchester City er klar til at skrue op for deres bestræbelser på at hente Dortmund-stjernen Erling Haaland. Den engelske storklub er kun én blandt flere klubber, der vil købe nordmanden til sommer.

LÆS OGSÅ: Medie: Barcelona overvejer 21-årig La Liga-angriber som Coutinho-afløser

Den 21-årige angriber har en frikøbsklausul i sin kontrakt, der bliver aktiveret til sommer. Det skulle give de interesserede klubber mulighed for at købe ham for 570 millioner kroner.

Ved siden af skal der dog betales flere andre udgifter. Der skal betales et stort agenthonorar til Mino Raiola, ligesom nordmanden både kræver en høj løn og en stor ansættelsesbonus.

Derfor er det også kun ganske få klubber, der har råd til at købe den norske stjerne. Og endnu færre klubber har råd til at tilbyde ham den løn, han kræver, hvis han skal forlade Dortmund til sommer.

Blandt de interesserede klubber, finder man en række af de største klubber i Europa. På nuværende tidspunkt har klubber som Real Madrid, Barcelona og Paris Saint-Germain vist interesse for at hente nordmanden.

Ifølge Sports Illustrated er Manchester City dog meget ivrige efter at hente Haaland, og har til hensigt at matche ethvert bud, der skulle komme. Desuden har de arrangeret forhandlinger med Mino Raiola, der er nordmandens agent.

Mediet skriver, at City og Raiola har aftalt et møde, der vil finde sted den 23. januar. Her skal de diskutere, hvordan et skifte til Manchester City vil se ud, så han kan slutte sig til Cityzens, inden starten på 2022/23-sæsonen.

LÆS OGSÅ: Barcelona udser sig Liverpool-stjerne som Haaland-alternativ

I denne sæson har Erling Haaland fortsat sin imponerende stime, som han startede sidste år. Det er nemlig blevet til intet mindre end 21 mål og 6 oplæg i 18 kampe på tværs af alle turneringer for den unge nordmand.