I en opvisning af rang leverede Bayern München leverede en overvældende præstation mod et kæmpende Mainz-hold. Kampen endte med en sejr på 8-1.

Harry Kane fik i kampen sat en bemærkelsesværdig rekord ved at blive den første spiller nogensinde til at score fire hattricks i sin debutsæson.

Kane, der har været i forrygende form siden sin ankomst til Bayern, åbnede scoringen efter blot 13 minutters spil, før han igen fandt nettet i første halvlegs tillægstid og 20 minutter før slutfløjt.

Disse mål bragte hans samlede antal op på 30 ligamål for sæsonen, hvilket gør, at han nu deler rekorden for flest mål i en debutsæson i Tysklands øverste række med Uwe Seeler.

Midtbanespilleren Leon Goretzka bidrog også markant til sejren med to mål, mens Thomas Müller, Jamal Musiala og indskifteren Serge Gnabry også kom på scoringslisten. Nadiem Amiri stod for Mainz’ enlige trøstmål, men det var langt fra nok til at true Bayerns dominans i denne kamp.

Sejren var en vigtig en af slagsen for Bayern, som med dette resultat rykker tre point nærmere på ligaens førerhold, Bayer Leverkusen, der har en kamp i hånden mod Wolfsburg på søndag.