Superligaen er endelig startet igen. Vi er en god del, som har ventet på igen at kunne fejre vores helte på banen. Men hvordan kommer dette år superliga til at udfolde sig?

Flere stjernespillere er fløjet fra reden og en god portion er købt ind. To af de tre storfavoritter starter virkelig godt ud. Brøndby ser ud til at kvalifikationsspillet hæmmer dem betydeligt.

Endelig er der kommet nye klubber til, så det skal være spændende at overvære de næste 10 måneder. Læs mere på 888sport anmeldelse, hvis du kunne være interesseret i at give spillet en ekstra dimension.

Hvem vinder guldet i år?

Det spændende spørgsmål hver gang vi starter igen – hvem vinder? Her må favoritterne klart lyde: FCK, FCM og Brøndby – igen.

Sidste år havde FCK gjort klar i truppen med flere dyre indkøb til, at vi skulle se dem regerer, som årene forinden. Dog havde de en helt elendig start, som tog dem lang tid at komme sig over.

De nåede aldrig at finde formen tidsnok til, at de kunne få favorit status igen – selvom slutspillet blev meget tæt. I år ser det helt anderledes ud. Efter syv kampe er de fortsat ubesejret.

De har banket sig hele vejen op på førstepladsen, hvor de ikke har været i lang tid. FCM følger dem lige i hælene. De missede chancen for at lukke og slukke sidste år – mange gange. I år må de være ekstra sultne for at skulle snuppe guldet.

Endelig er der sidste års vindere. De har ikke spillet flot fodbold indtil videre. Kun 7 point på 7 kampe, det er langt under Brøndbys standard og ikke noget, man normalt ser fra et mesterskabshold.

Deres start kan minde lidt om ærkerivalernes start sidste år. Mon ikke de alligevel finder formen og får spillet med helt i toppen igen i.

Nye klubber kommer til

Der er efterhånden så mange midtjyske klubber, at det er svært at finde rundt i dem alle sammen. I år er der så kommet to nye/gamle op: Viborg og Silkeborg. Byerne ligger ikke langt fra hinanden og har også fulgte hinanden godt op fra 1. division sidste år.

Ned røg en anden midtjysk klud: AC Horsens. Sammen med dem røg Lyngby Boldklub.

Det skal blive spændende at se, om Viborg og Silkeborg kan holde sig oppe i denne sæson.

Begge hold har spillet mange sæsoner i superligaen, dog kender de også begge til at rykke op og ned. Så spændende bliver det.

Flere store spillere er fløjet fra reden

Inden de tabte storspillere skal nævnes, må et andet nederlag også kort benævnes. AGF har haft en helt forfærdelig start på sæsonen. De havde mulighed for at blive 3’er sidste år – en mulighed der dog glippede.

I år har de fået 3 point på 7 kampe. Helt katastrofalt af klubben fra Danmarks andenstørste by.

De tabte storspillere denne sæson er:

Anders Dreyer

Mohamed Daramy

Jesper Lindstrøm

Oliver Christensen

Victor Nelsson

Kun Oliver Christensen er blevet solgt for under 50 mio. Daramy tager den største sum. Han er solgt for hele 80 mio. kroner til Ajax. En flot klub til en ung komet.