Sergio Agüero satte en ny rekord i Premier League i søndagens opgør mod Everton. Dette var desuden hans sidste kamp i Premier League.

LÆS OGSÅ: Pep Guardiola om Premier League-titel: Troede ikke på det

Der var tvivl om den argentinske angribers deltagelse mod Everton på den sidste dag i sæsonen som følge af en skade. Han viste sig dog at være i stand til at spille – og til at score to gange.

Agüero scorede to mål i Manchester Citys 5-0 sejr mod Everton, hvorefter han kunne løfte Premier League-trofæet for femte gang. Hans to mål bragte ham desuden op på en samlet målscore på 184 mål for den engelske klub.

Dermed kunne han også bryste sig af at have sat en ny rekord. Det er nemlig det højeste antal mål, som en Premier League-spiller nogensinde har scoret for én klub. Han vippede dermed Wayne Rooney af pinden, der scorede 183 mål for Manchester United.

Den 32-årige argentiner har efter sigende allerede accepteret at skrive under på en toårig aftale med Barcelona. Han har nemlig kun få uger tilbage af sin kontrakt med Manchester City, hvorefter han kan skifte til Catalonien på en fri transfer. Dette forventes at blive annonceret, når han skal sige farvel efter Champions League-finalen mod Chelsea.

LÆS OGSÅ: Barcelona vil hente forsvarer i Atalanta

Agüeros to mål i søndagens opgør var blot hans tredje og fjerde mål i Premier League i denne sæson. I alt er det dog blevet til 260 mål i 389 kampe for Manchester City, hvor han har spillet i 10 år.