Barcelona-målmand Ter Stegen får stor ros af den tyske landstræner, Hansi Flick, for sin indsats i målet.

Normalt er det Manuel Neuer, der står mellem stolperne for det tyske landshold. Sådan var det dog ikke under de seneste Nations League-kampe.

Her blev han nemlig holdt ude af corona, hvorfor det i stedet var Ter Stegen vogtede målet.

Han stod blandt andet mellem stolperne i opgøret mod England, hvor Tyskland bragte sig foran 0-2. På blot 15 minutter formåede englænderne dog at bringe sig i front med 3-2.

Til trods for, at han lod tre mål gå ind, var Hansi Flick meget imponeret over Ter Stegens indsats i det tyske mål.

“Han spillede en sensationel kamp, også når det gjaldt spillet med fødderne. Han var genial,” lød det fra den tyske træner efter kampen.

Ter Stegen havde da også flere vigtige aktioner i løbet af kampen. Blandt andet sikrede med en flot redning, at England ikke fik bragt i front i første halvleg.

I de døende minutter viste han også, at han er en målmand med høj klasse, da han forhindrede Saka i at give det engelske mandskab sejren.