Manchester United er op til flere gange blevet omtalt som kandidater til at vinde titlen, men så tabte de til Sheffield United, men sidenhen er også remissen mod Arsenal kommet. Både i den engelske presse og af engelske kommentatorer, er De Røde Djævle nu igen blevet afskrevet som mulige mestre.

LÆS OGSÅ: I sidste øjeblik: Premier League-klub forsøgte at hente Martin Braithwaite

En af dem, der ikke er af den opfattelse, at Manchester United er kandidater til at vinde titlen, er Gabriel Agbonlahor. Den tidligere Aston Villa-angriber mener nemlig, at United mangler en særlig ingrediens, som både Manchester City og Liverpool har.

“Man kan ikke se dette United-mandskab vinde titlen baseret på deres præstationer mod Sheffield United og Arsenal. Mod Arsenal lignede de ikke et hold, der var sultne efter at vinde kampen eller titlen,” lød det fra Gabriel Agbonlahor, da han talte med mediet Talksport.

Herefter kom han ind på, at mener, at havde det været enten Manchester City eller Liverpool, så havde de fundet en måde at vinde på. Dertil mener han også, at de er kandidater til at blive et top 4-hold.

LÆS OGSÅ: Officielt: Marcos Rojo forlader Manchester United

“Havde det været Manchester City, ville de have fundet en måde at vinde på alligevel, for de tror, de kan vinde, og det samme gælder Liverpool. United ligner et top fire-hold, men ikke et hold, der prøver at vinde titlen,” rundede han af over for Talksport.