I det, der kan opfattes som værende en overraskende udvikling, har Tottenham og Manchester United sat Burnley vist interesse for en angriber, der kun har scoret to gange i hele 2020/21-sæsonen.

LÆS OGSÅ: Solskjær afslører: United-stjerne misser sandsynligvis kvartfinale

Ifølge mediet Corriere della Sera, der har citeret La Lazio Siamo Noi, holder de tre Premier League-klubber nemlig øje med Lazios Vedat Muriqi.

Det har dog ikke været en god sæson for Serie A-angriberen i denne sæson. Det er nemlig ikke blevet til mere end to mål og et enkelt assist i denne sæson, hvor han står noteret for 24 optrædener for Lazio.

Imidlertid skriver Corriere della Sera, at det i høj grad er hans fysik, der har medført, at de tre klubber vurderer, at han er egnet til at spile i den bedste række i England.

Hertil kan det også nævnes, at alle tre klubber tilsyneladende også var interesserede i ham, da han spillede for Fenerbahce. Det er derfor ikke først nu, at de har fået øjnene op for den nuværende Lazio-spiller.

LÆS OGSÅ: United vil hente La Liga-stjerne: Vil byde 745 mio. mindre end salgsprisen

Hvis han er i stand til at genfinde en form, der er på niveau med den form, som han viste, da han spillede for de tyrkiske giganter, menes det, at den 26-årige angriber kan være at finde i Premier League fra 2021/22.