Der var formentligt mange, der holdt vejret, da Andreas Christensen udgik af kampen mod Manchester City med en skade. Det gælder umiddelbart også Kasper Hjulmand, men Thomas Tuchel er kommet med nyt om midtstopperen, som formentligt glæder landstræneren.

Chelsea-manageren fortæller tirsdag under et pressemøde, at skaden ikke er så alvorlig som først antaget.

Han fortæller, at man sågar regner med, at han kan gøre comeback i denne sæson, hvilket, set med danske briller, også betyder, at han kan nå at blive klar, inden den står på EM-slutrunde.

“Vi blev en smule lettede i går, da vi fik billederne, og de ikke var, som vi forventede. Vi har et realistisk håb om, at sæsonen ikke er færdig, og det er virkelig vigtigt,” siger Thomas Tuchel ifølge Football London på pressemødet og tilføjer:

“Andreas var afgørende i de kampe, han spillede. Vi savnede ham omkring Porto-kampen grundet et problem med baglåret, og nu har han et problem med en sene. Han har været afgørende i treback-kæden og kan spille alle tre positioner.”

“Han er virkelig rolig, men svær at spille mod. Han bruger sin krop godt i alle individuelle dueller og er god i afleveringsspillet,” roser Tuchel.

Danmark tørner sammen med Finaland i det første EM-opgør, som finder sted den 12. juni.