Manchester United har i sinde at hente en ny angriber til sommer. I denne forbindelse har de udset sig fire muligheder.

Manchester Uniteds højeste prioritet er at hente en ny angriber til sommer. I denne forbindelse har de udset sig fire forskellige spillere.

LÆS OGSÅ: Christian Eriksen åbner op: Her forventes debut for Brentford

Det skriver britiske The Sun.

Ifølge det britiske medie har Manchester United et rigtig godt øje for Dortmund-stjernen Erling Haaland.

Den norske angriber er dog også på radaren i flere andre klubber forud for sommerens transfervindue. Bl.a. skulle både Real Madrid, Manchester City, Barcelona og Chelsea også være interesserede.

Det næste navn på listen er en af Premier Leagues mest effektive angribere. De Røde Djævle har nemlig også Harry Kane stående på listen over potentielle transfermål

Ligeledes overvejer de både Inter-angriber Lautaro Martinez og Everton-stjernen Dominic Calvert-Lewin. Der er ingen af de spillere, som De Røde Djævle har udset sig, der kan hentes på en fri transfer.

Derfor undgår den engelske klub ikke at have en stor sum penge op af lommen, hvis en af de fire angribere, der er nævnt herover skal havne på Old Trafford.

LÆS OGSÅ: Cristiano Ronaldo har indkaldt til møde om United-fremtid

At Manchester United har besluttet sig for at hente en ny angriber, kan være et resultat af, at de mister Cavani, men også rygterne om, at Cristiano Ronaldo overvejer at forlade klubben til sommer.