Adama Traore er udlejet fra Wolves, men Barcelona ønsker at købe ham permanent. Og dette kan nu blive en smule lettere for catalanerne.

Barcelona-præsident Joan Laporta har ikke lagt skjul på, at man ønsker at hente Adama Traore permanent til sommer. Skal det blive en realitet, kræver det dog, at man har finanserne til det.

Nu skriver SPORT, at det måske kan blive en anelse lettere for Barcelona. Avisen skriver nemlig, at den engelske klub viser interesse for den 22-årige Riqui Puig.

Angiveligt har Wolves i lang tid haft interesse for den unge Barcelona-spiller, og har tilsyneladende også tidligere forespurgt om at hente ham til Wolverhampton.

Nu lyder det, at de ikke helt har glemt denne interesse. Tværtimod skulle de have intensiveret interesse i Puig, da der har været forlydender om, at han selv er villig til at forlade Barcelona til sommer.

Det vil med stor sandsynlighed appellere til Barcelona, at de kan bruge midtbanespilleren i en byttehandel, der kan sikre Adama Traore et permanent ophold på Camp Nou.

Tidligere har der været forlydender om, at Barcelona ville forsøge at bruge Francisco Trincao i en byttehandel, da han allerede er udlejet til den engelske klub.

Det bliver dog ikke til noget, da Wolves ikke har interesse i at hente den portugisiske spiller på permanent basis. Men udsigten til at bytte Adama Traore for Riqui Puig skulle være noget, der appellerer til begge klubber, skriver SPORT.