De engelske klubber har i forbindelse med afslutningen af det internationale og nationale transfervindue skulle registrere en trup på 25 mand forud for resten af Premier Leauge-sæson.

For den tyske playmaker er sammensætningen af truppen sandsynligvis ikke, hvad han havde håbet på. Han er nemlig blevet helt udeladt af Arsenals trup til de kommende Premier Leaugue-kampe.

Derfor tyder meget på, at det bliver vanskeligt for den tyske playmaker at spille sig tilbage til en fast plads i startopstillingen for Arsenal. Denne gang er han dog ikke blot bænken, men ganske enkelt helt udeladt af truppen.

I starten af Mikel Artetas indtog i klubben så det ellers ud til, at tyske Mesut Özil havde fundet en plads i trænerens planer. Efter coronapandemien satte hele fodboldverdenen på pause, har tyskeren dog endnu ikke fået spilletid.

Det er dog ikke kun Mesut Özil, der er blevet udeladt af den engelske storklubs PL-trup. Det gør sig også gældende for Sokratis, der sammen med Özil nu skal holde formen ved lige på klubbens U23-hold.

At de har besluttet sig for at udelade ham helt fra deres Premier League-trup, er en meget dyr beslutning. Angiveligt betaler The Gunners nemlig tyskeren en ugentlig løn på 2,85 millioner kroner. Sidder han ude hele sæsonen, bliver det en omkostning på 100 millioner kroner, som de intet har fået noget ud af.