Der var ikke meget og skrive hjem om, efter der blev taget hul på fodboldstævnet.

En ung mand er blevet alvorligt kvæstet under et slagsmål, der fandt sted til en fodboldturnering i Frankfurt i løbet af pinseweekenden.

Og ifølge politiet brød uroen ud mellem et berlinsk og et fransk ungdomshold efter en kamp ved Germany Cup, der blev afholdt i Eckenheim-distriktet. Flere personer blev såret som følge heraf.

Men det stopper ikke her.

En 15-årig spiller fra Berlin blev angiveligt ramt i hovedet og nakken af en 16-årig modstander, hvorefter han faldt om og måtte genoplives. Lægerne på hospitalet stillede diagnosen “livstruende hjerneskade”.

Tidligere medieoplysninger havde løftet sløret for, at den unge mand fra Berlin var blevet dræbt i hændelsen, men politiet har afvist disse påstande.

Det skriver flere medier, herunder Frankfurter Allgemeine.

Den 16-årige mistænkte blev præsenteret for en dommer mandag og er sidenhen blevet varetægtsfængslet.

Politiet lægger nu ikke skjul på, at de opfordrer vidner til at kontakte kriminalafdelingen med eventuelle oplysninger, der kan hjælpe med efterforskningen. Der er også oprettet en onlineportal, hvor vidner kan uploade billeder og videoer af hændelsen, for at gøre dem tilgængelige for efterforskerne.

Turneringen, kendt som Germany Cup, blev arrangeret af SV Viktoria Preußen 07 og tiltrak ungdomshold fra forskellige aldersgrupper, herunder U9, U10, U11 og U17.

Det var en international begivenhed, der blev afholdt i løbet af pinseferien – men det var alt andet end spillet på banen, der løb med overskrifterne.

Arrangøren fortæller til APF, at han er dybt berørt af hændelserne.