En 17-årig belgisk ung mand er blevet sigtet af Østjyllands Politi for at overfalde og røve en 14-årig AGF-fan for en fodboldtrøje. Overfaldet fandt sted i forbindelse med en kamp mellem AGF og Club Brugge.

Ifølge politiet blev den unge AGF-fan udsat for en voldelig episode torsdag aften, hvor den 17-årige belgier angiveligt frarøvede ham en fodboldtrøje omkring kl. 22.30.

Den 17-årige blev fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Aarhus den følgende dag. Østjyllands Politi bekræftede hændelsen på deres Twitter-konto og oplyste, at den unge belgier er sigtet for røveri i form af et voldeligt overfald.

På kampdagen var omkring 1000 belgiske fans rejst til Aarhus for at støtte Club Brugge i deres kamp mod AGF i Conference League. Selvom AGF vandt den pågældende kamp med 1-0, blev de samlet set slået ud af turneringen med et samlet resultat på 1-3 til fordel for Club Brugge.

Denne episode kaster lys over de potentielle farer, der kan opstå, når fodboldfans fra forskellige hold og lande samles. Det er vigtigt for både klubber og myndigheder at sikre, at sikkerhedsforanstaltningerne er på plads for at beskytte fans og forhindre sådanne uheldige hændelser.