Annoncør betalt indhold

Det er vigtigt, at holde en god grundform også uden for fodboldsæsonen. Og det er en god ide at gøre det med en alternativ sportsgren.

Meningen med off-season er, at du skal holde pause fra fodbold. Det er sundt, at få det hele på afstand, og samle ny appetit til vores elskede sport. Men selvfølgelig skal du holde formen nogenlunde ved lige i din fodboldpause. Det er der heldigvis rigtig mange andre gode muligheder for end at spille bold.

Vi beskriver tre gode muligheder her. Muligheder hvor du også får den bonus, at du aktiverer andre muskelgrupper end dem, du normalt bruger. Og så er det sjovt.

Padel er en stor trend

Når du søger efter en alternativ træningsform i off-season er det oplagt at hoppe på en af tidens store trends og forsøge sig med Padel. En sport hvor man får det bedste fra de øvrige ketcher sportsgrene plus masser af sjov. De senere år er det virkelig blevet populært at spille den nye ketcher-sport, der er let at gå til og som i princippet er for alle. Du lærer det hurtigere end tilsvarende sportsgrene.

Via ketshop.dk kan du anskaffe sig bat, lavet af enten glasfiber eller karbon og andet nødvendigt udstyr. Så er det bare at finde et sted med en bane og komme i gang med at spille. Banerne til Padel kan både være indendørs og udendørs. De er omgivet af både glas og et trådhegn, som begge er en del af selve spillet.

Normalt spiller man Padel som double, altså fire personer, så det er også en meget social sport.

Tennis er en klassiker

Men selvfølgelig er tennis også en god mulighed for at holde dig i form uden for fodboldsæsonen. Det klassiske spil kender de fleste, men det er teknisk noget sværere at komme i gang med som nybegynder.

Det er svært at serve, og flugte, men er man to på samme niveau kan man sagtens få rigtig meget træning ud af at spille tennis. Plus at det naturligvis er super sjovt.

Igen skal du sørge for at anskaffe dig udstyr som ketcher, de rigtige sko og det rigtige tøj. Og så skal du jo finde en tennisbane. Det er oftest bedst at spille på grus.

Mange danskere spiller badminton

Badminton er en af de største og mest populære sportsgren blandt danskerne. Danmark har en lang tradition for at have gode badmintons-spillere. Helt tilbage i 1939 vandt Tage Madsen som den første dansker All England, der regnes for verdens største badmintonturnering. Siden har Danmark produceret en lang række verdensklassespillere, der har kunne inspirere.

Dette har bidraget til den store tradition, der er for at spille badminton i Danmark. Og badminton er et super god træningsalternativ i din off-season. Du træner det meste af din krop ved at spille badminton, og det er super let at komme i gang med at spille badminton.

I princippet er det blot at anskaffe sig en ketcher og et par fjerbolde, finde en at spille med og en bane at spille på. Så er du i gang med god alternativ off-season træning.