Thiago Silva, den brasilianske forsvarsspiller fra Chelsea, står over for en stor beslutning om sin fremtid.

Den 39-årige fodboldspiller, der stadig er en vigtig del af Chelseas startopstilling, har bekræftet, at han har truffet en beslutning om sin karriere, som ikke nødvendigvis indebærer en forlængelse af kontrakten med den London-baserede klub.

Hans nuværende kontrakt udløber til sommer, og efter et følelsesladet nederlag til Manchester City i FA Cup’en, er spekulationerne om hans fremtid begyndt at tage til.

Efter kampen afslørede Silva, at han snart vil offentliggøre sin beslutning.

Han understregede, at han ikke ønsker at meddele noget i kølvandet på et nederlag og tilføjede, at han er bedrøvet over resultatet, men at nyheden om hans fremtid vil blive offentliggjort inden længe.

Det skriver The Standard.

Silva har ikke lagt skjul på, at hans fire år hos Chelsea har været givende, og han har trods sin alder og intensiteten i Premier League formået at opretholde et højt niveau.

Dette er sjældent for spillere på hans alder, hvilket han selv påpeger med en vis stolthed. Han antyder, at han stadig har nogle gode år tilbage i fodboldens verden, hvilket fans og følgere med spænding vil afvente bekræftelse på.

Gennem sin karriere har Silva vundet syv franske mesterskaber, en Serie A-titel og Champions League-trofæet, hvilket cementerer hans status som en af de mest vindende spillere i sin generation.