For to år siden snuppede FC København det unge talent Tristan Panduro fra OB. Mandag kunne klubben stolt annoncere, at de har forlænget kontrakten med den 16-årige midtbanespiller helt frem til sommeren 2027.

Talentets rejse fortsætter

Tristan Panduro har allerede gjort store fremskridt i sin tid hos FCK, og han har imponeret så meget, at han nu rykker op fra U17-holdet til U19-holdet. FC Københavns udviklingsdirektør, Sune Smith-Nielsen, udtrykker stor glæde over at have Panduro med på holdet:

“Det er et af vores toptalenter i international målestok, som vi er glade for fortsat at følge i vores stærke udviklingsmiljø. Tristan har allerede taget store skridt, siden han kom til klubben, og han har et stort potentiale som central midtbanespiller. Det ser vi frem til at forløse sammen.”

Det skriver bold.dk.

Rygtet til Arsenal

Den unge midtbanespiller er ikke gået ubemærket hen. Tidligere har der været rygter om, at store klubber som Arsenal har haft øjnene på ham, hvilket blot understreger det talent, FCK har fået fingrene i. At en så stor klub som Arsenal viser interesse, er et bevis på Panduros potentiale og de evner, han allerede har vist i sin unge karriere.

Fremtiden ser lys ud

Med en kontrakt, der nu løber frem til 2027, viser FC København tydeligt, at de ser en fremtid med Tristan Panduro som en vigtig spiller på holdet. Denne forlængelse giver både klubben og spilleren ro til at fokusere på udviklingen og målene for de kommende år.