AaB’s kommende cheftræner har delt ærlige ord i kølvandet på beslutningen.

AaB har haft gang i et vaskeægte turbulent år.

Men siden Oscar Hiljemark overtog cheftrænerposten og stod i spidsen for Nordens Paris, så har det nordjyske hold i den grad gjort god figur.

Og derfor er det også de fleste der kan nikke genkendende til den beslutning, som så dagens lys i går.

Her kom det nemlig frem, at AaB og Hiljemark skrev en 4-årig kontrakt frem til 2027.

Det fremgår af AaB’s hjemmeside.

Oscar Hiljemark, der måtte se sin karriere lakke mod enden grundet alvorlige skader varetog i stedet rollen som assistenttræner i AaB tilbage i sommeren 2021.

I skrivende stund er han godt i gang med sin påkrævede UEFA Pro-uddannelse, hvilket er den højeste trænerlicens i europæisk fodbold.

Og for den svenske cheftræner blev da også til 11 officiele kampe og en enkelt scoring, inden han i stedet tørnede ud i trænerollen.

Og den midlertidlige sportslige ansvarlige i AaB, Jan Peters, lægger heller ikke skjul på, at de er overbeviste om, at han er den rigtige træner for fremtidens AaB:

“Vi har lært Oscar godt at kende i de seneste par måneder og er overbeviste om, at han er den rigtige træner for fremtidens AaB. Holdets præstation og alle spillere har udviklet sig markant i løbet af de seneste uger under ham og hans stab, og vi ser frem til sammen at fortsætte dette momentum i de næste måneder og år”.

Og for Hiljemark selv var der heller ikke meget tøven, da han fik muligheden for at forpligte sig yderligere til AaB:

“Min familie og jeg trives i Aalborg og i AaB, og jeg er utrolig glad for også i de kommende sæsoner at få muligheden for at repræsentere AaB, holdet og menneskene i klubben. Vi har en fremragende gruppe af folk i og omkring holdet, og jeg tror på, at vi kan bygge noget stort sammen”, løfter han sløret for og fortsætter:

“Lige fra begyndelsen har jeg oplevet en stærk opbakning fra ledelsen, trænerstaben, spillerne og alle i klubben. AaB er en klub, der er fuld af gode mennesker, og jeg er taknemmelig for opbakningen og glad for at få lov til at fortsætte som cheftræner”, siger Oscar Hiljemark og tilføjer:

“Mine ambitioner for AaB er store, og lige nu er fokus rettet mod pokalfinalen og de tre vigtige kampe i Superligaen, og vi går all-in på at skabe en succesfuld afslutning på sæsonen”.

Du kan følge Oscar Hiljemarks næste kamp i spidsen for AaB senere i dag, når de tager hul på pokalfinalen mod FC København.