Lingard vil snart spille på Old Trafford for sidste gang som Manchester United-spiller, og AC Milan og Juventus skulle ligge lunt i svinget til at sikre sig Lingard til sommer.

Det har flere kilder angiveligt fortalt ESPN.

Lingard har kontraktudløb ved udgangen af sæsonen, og dermed afsluttes en karriere i klubben, der har strakt sig over 20 år og mere end 200 kampe i seniorrækken.

LÆS OGSÅ: Storklub vil hente Reece James til sommer

Milan og Juventus har begge meldt deres interesse i at skrive under med den 29-årige spiller forud for næste sæson, men der er konkurrence fra klubber i Premier League og i udlandet.

Lingard er ivrig efter at skifte i et forsøg på at finde mere regelmæssig førsteholdsfodbold for at kunne tvinge sig ind i den engelske trup forud for VM i Qatar, som begynder i november.

Han har haft svært ved at få chancer under Ole Gunnar Solskjaer og Ralf Rangnick i denne sæson, hvortil han så et udlånsforløb til Newcastle United falde til jorden i januar.

LÆS OGSÅ: Fabrizio Romano: Barca klar med 3-årig aftale til Lewandowski

Lingard har haft en imponerende karriere i United efter at være kommet gennem klubbens akademi.

Han var en del af holdet, der vandt Youth Cup i 2011, ligesom han har scoret i to finaler for United – FA Cup-finalen i 2016 og League Cup-finalen i 2017.