Man kan ikke lægge skjul på, at Manchester United bliver kædet sammen med uhyre mange spillere, som de angiveligt skulle have et ønske om at hente til Old Trafford. Men hertil kommer det, at man også skal sende flere væk fra klubben.

LÆS OGSÅ: Transferjournalist: Paul Pogba kan rykke til denne klub

Dette kan ende med at blive en realitet for blandt andet Diogo Dalot, som i øjeblikket stadig er at finde på holdkortet i Manchester United, da han, efter sæsonen sluttede, kunne vende hjem til De Røde Djævle efter at have været udleet til AC Milan i et år

Man kan såmænd ikke hakke ham ned for, hvad han leverede, hvilket også medførte, at det længe har været rygtet, herunder af de velinformerede journalister Nicolo Schira og Gianluca Di Marzio, at Milan ville udforske muligheden for at forlænge lejekontrakten.

Dette er dog endnu ikke blevet aktuelt, hvorfor man i et stykke tid har undret sig over, hvad årsagen kunne være.

LÆS OGSÅ: Markant lønnedgang for Messi: Lavere løn end flere Barca-spillere

Transfereksperten Fabrizio Romano er dog nu kommet på banen og har knyttet nogle ord til transfersagen, hvilket han gør i sin “Here We Go Podcast”.

Han fortæller således, at det blandt andet skyldes, at man ikke er nået til enighed om betingelserne i en ny lejeaftale, hvilket mere specifikt skulle omhandle en ekstra klausul.

Milan skulle nemlig være meget tilfredse med Diogo Dalot, hvorfor de denne gang ønsker at få en købsoption med i lejeaftalen, hvilket som bekendt betyder, at de får muliggeden for at hente ham næste sommer.

LÆS OGSÅ: Markant lønnedgang for Messi: Lavere løn end flere Barca-spillere

Det skule være denne klausul, som Manchester United ikke er interesseret i at tilbyde, da også de, ligesom AC Milan, har tiltro til hans udvikling som spiller.