Adebayor: Mourinho gik amok på Ronaldo

Redaktionen — 28. apr 2019 10:35
MADRID, SPAIN - SEPTEMBER 21: Cristiano Ronaldo of Ral Madrid throws the ball back in play beside Real manager Jose Mourinho during the La Liga match between Real Madrid and Espanyol at Estadio Santiago Bernabeu on September 21, 2010 in Madrid, Spain. (Photo by Denis Doyle/Getty Images)

Emmanuel Adebayor var på leje i seks måneder i Real Madrid. Nu fortæller han om en episode, hvor José Mourinho gav Cristiano Ronaldo et ordentligt skideballe,selvom portugiseren lige havde scoret hattrick. 

Togolesiske Emmanuel Adebayor var udlånt fra Manchester City til Real Madrid i en halvsæson i 2011. Her fik han fornøjelsen af José Mourinho som træner og Cristiano Ronaldo som holdkammerat. I et interview med Daily Mail fortæller den 35-årige angriber om, hvordan den portugisiske træner håndterede omklædningsrummet i den spanske klub. Og særligt én episode står stærkt i hans hukommelse. 

”Vi var foran 3-0 i en kamp ved pausen, da Mourinho kom ind i omklædningsrummet og gik amok. Han sparkede til et køleskab og et fjernsyn, og han kastede med vand,” fortæller togoleseren i interviewet.

”Han ’dræbte’ alle. Jeg husker engang, hvor han ’dræbte’ Ronaldo, efter at han havde scoret hattrick. Han sagde, at alle siger, at du(Ronaldo) er den bedste spiller i verden, og du spiller dårligt. Vis mig, at du er den bedste. Cristiano Ronaldo accepterede det. Han kunne score hattrick, men alligevel skulle han høre for det mål, han ikke havde scoret.”

Adebayor fortæller til avisen, at han var meget glad for den korte periode, hvor han spillede i Real Madrid

”Det var den bedste tid i min karriere – at være i den klub og leve det liv, er noget, jeg vil fortælle til mine børn. Jeg har stadig et godt forhold til Ronaldo, og engang imellem sender vi beskeder til hinanden,” fortæller han. 

”Cristiano er den, han er, fordi han arbejder hårdt, er altid den sidste, der forlader træning, og han træner videre i fitnessrummet. Samtidig er han en god fyr, et fantastisk menneske.”

Emmanuel Adebayor spiller i dag for Istanbul Basaksehir, der er i den bedste tyrkiske række.

Andre læser

Kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg Fodboldnyheder

Partnere