Bayern München-træner Julian Nagelsmann har et ønske om at hente Barcelona-transfermålet Sadio Mané til Tyskland.

Den tyske storklub har et godt øje til Liverpool-stjerne Sadio Mané. Derfor vil de forsøge at bringe ham til Allianz Arena denne sommer.

LÆS OGSÅ: Avis: Liverpool-stjerne åben for Barca-skifte

Derfor har de indledt en dialog med spillerens agent med henblik på at forhøre sig om, hvorvidt han er interesseret i et skifte til den tyske storklub denne sommer. Det skriver 90min.

Den senegalesiske stjerne har nemlig kun et enkelt år tilbage af sin kontrakt. Skal Liverpool have penge for et salg, er de nødt til at sælge ham denne sommer, hvilket har ført til, at han er havnet på radaren i flere klubbe.

Foruden Bayern München skulle Barcelona også være interesserede i Mané, der ligeledes skulle være åben for et skifte til den catalanske klub denne sommer.

Mundo Deportivo har rapporteret, at Mané overvejer et skifte til Barcelona, da den 30-årige offensivspiller mener, at han har bedre chancer for at vinde en Ballon d’Or, hvis han er en del af Camp Nou-klubben.

Står det til Nagelsmann og co., skal Mané dog ikke til Spanien. Derimod gør de sig forhåbninger om, at han kunne være interesseret i et skifte til Tyskland.

LÆS OGSÅ: Officielt: Her er Erling Haalands nye klub

Til trods for interessen for den 30-årige Liverpool-stjerne, har der endnu ingen dialog været mellem de to klubber, lyder det fra 90min.