I en intens kamp i 3F Superligaen, hvor teknologien spillede en afgørende rolle, sikrede FC Midtjylland sig en smal 1-0 sejr over AGF på udebane.

Fra starten var det tydeligt, at begge hold havde rystet posen i jagten på vigtige point i mesterskabsspillet. Spillet bølgede frem og tilbage med hårde dueller og få, men store chancer.

AGFs Mikael Anderson var tæt på at åbne scoringen, men hans forsøg ramte overliggeren, hvilket var en tidlig advarsel til gæsterne fra Midtjylland.

Efter en halv times spil ændrede kampen karakter, da Gue-Sung Cho blev nedlagt i straffesparksfeltet, hvilket efter VAR-gennemsyn førte til et straffespark. Eksperterne var meget i tvivl om, hvorvidt det var et korrekt dømt straffe, men lige lidt hjalp det AGF. Du kan se situationen her.

Osorio omsatte sikkert chancen til en 1-0 føring til FCM.

Kampens intensitet fortsatte i anden halvleg, hvor både spillere og fans holdt vejret ved flere VAR-tjek. Et af de mest omdiskuterede øjeblikke opstod, da AGF appellerede for et straffespark efter en duel, men efter VAR-gennemsyn blev appellen afvist.

Kampens kommentator udtrykte sin overraskelse over kampens dommer ved at sige, at han mente, at det straffe, der ikke blev dømt til AGF var større end det, der blev dømt til FCM.

Til trods for AGFs ihærdige forsøg på at udligne, og en spændende afslutning på kampen, hvor både et rødt kort og flere store chancer prægede de sidste minutter, formåede FCM at holde stand og tage alle tre point med hjem.

Tobias Ancher måtte udgå efter et rødt kort, der også var temmelig kontroversielt, hvor en boldt bliver sparket direkte op på hans hånd. Det blev takseret til rødt, og AGF kunne virkelig føle dig bortdømt.

Sejren cementerer FC Midtjyllands position i toppen af Superligaen.