I torsdags oplevede AGFs rutinerede anfører, Patrick Mortensen, en af de hårdeste dage i sin karriere efter et hjerteskærende nederlag i pokalfinalen mod Silkeborg.

Mortensen, der normalt står forrest til at møde pressen efter kampe, trådte denne gang usædvanligt et skridt tilbage fra mediernes mikrofoner.

Han valgte i stedet at udtrykke sine følelser i et direkte tv-interview, hvor han ikke kunne skjule sin emotionelle tilstand. Med tårer i øjnene forklarede han, at han simpelthen ikke havde mere at give. “Jeg valgte at stille op til direkte TV efter kampen med grådkvalte øjne, og jeg var meget påvirket, så jeg valgte at sige nej den ene gang,” forklarede Mortensen.

Den emotionelle vægt af nederlaget var ikke kun tung for Mortensen personligt men også for AGFs fans, som han følte en dyb forpligtelse over for. “Jeg er ked af det på alle de medrejsende fans vegne. Der er simpelthen ikke noget, jeg hellere ville end at give dem en kæmpe fest i aften,” sagde han videre i interviewet med DR.

Den erfarne anfører reflekterede over kampens gang og udtrykte frustration over, at holdet ikke kunne udnytte deres chancer bedre.

Mortensen, som nu har et år tilbage af sin kontrakt med AGF, står over for en usikker fremtid med klubben, men hans engagement og følelsesmæssige investering i holdet er uomtvistelig.