Den chilenske fodboldstjerne Alexis Sanchez er kendt for sin tid i Inter Milan, hvor faciliteterne uden tvivl har været til UG kryds og slange.

For nylig har han udtrykt dyb utilfredshed med forholdene på Chiles landshold.

Sanchez’ frustration kommer i kølvandet på en uheldig oplevelse, han havde under landsholdets ophold i forbindelse med en VM-kvalifikationskamp mod Paraguay, som endte 0-0.

Sanchez kritiserede skarpt faciliteterne i den chilenske landsholdslejr og på Estadio Monumental David Arellano, der er hjemmebanen for det chilenske hold Colo Colo, hvor kampen blev spillet.

“Der er tre brusere på vores træningsanlæg, som ikke virker, og vi er derfor nødt til at vente, når vi skal i bad,” udtalte Sanchez. Men det var ikke det værste. Efter kampen oplevede han noget endnu mere chokerende: “Så kommer vi hen til stadion, og der er vi gået i bad i vores egen afføring. Er det her landsholdet eller 3. division?” spurgte han retorisk.

Ifølge rapporter fra The Mirror og Voetbal International opstod problemet, mens Sanchez udførte udstrækninger, og afføring uventet kom op af afløbet i landsholdets badefaciliteter.

Denne hændelse har tydeligvis chokeret og frustreret Sanchez, som er vant til langt bedre forhold i sin klubkarriere.