I kølvandet på, at Jürgen Klopp vil forlade Liverpool, har rygterne omkring Liverpools næste træner taget fart.

Den legendariske managers farvel efterlader store sko at udfylde på Anfield, og spekulationerne har været mange.

Et af de navne, der har været oppe at vende adskillige gange, er Xabi Alonso. Han har haft en meget succesfuld periode hos Bayer Leverkusen. Alonso, der har en fortid som spiller i Liverpool, har imponeret med sit hold i Bundesligaen, hvilket har ført til spekulationer om, han kunne være manden til at føre Liverpool ind i en ny æra.

Alonsos imponerende sæson med Leverkusen har vakt opmærksomhed for hans evne til at skabe et vindende hold med en attraktiv spillestil.

Dog tyder det på, at Alonso selv har afvist muligheden for at tage over Liverpool-jobbet på nuværende tidspunkt, hvilket efterlader klubben med at overveje andre kandidater.

Det skriver EPLIndex.

Ruben Amorim fra Sporting Lissabon fremstår som en stærk plan B for Liverpool. Amorims resultater med Sporting har ikke gået ubemærket hen, og hans taktiske snilde og høje vinderprocent gør ham til en spændende kandidat for klubben.

Skulle Amorim overtage roret, kunne det signalere starten på et nyt kapitel for Liverpool, hvor man bygger videre på de fundament, Klopp har lagt.