Den danske målmands kontrakt med Premier League-klubben udløber til sommer. Og så kan være frisk på dansk fodbold, siger hans agent. 

Der var engang, hvor Anders Lindegaard var på det danske landshold og fik flere kampe som målmand i Manchester United. Men det var dengang for 8 og 9 år siden. Den 34-årige målmand har spillet to kampe siden september, 2016, som Tipsbladet skriver. I 2017 skiftede han fra Preston North End til Burnley, hvor han siddet har været reservekeeper. Hans eneste kampe for Premier League-klubben var to opgør mod Aberdeen i kvalifikationen til Europa League. 

Men nu har Anders Lindegaard fået nok af tilværelsen som reserve, og når hans kontrakt med Burnley udløber til sommer, er han klar til et skifte til dansk fodbold. Det fortæller hans agent, Michael Steensgaard. 

”Anders skal finde en ny klub til sommer, og vi skal finde en klub, hvor der er udsigt til spilletid. Den proces er vi godt i gang med, og Anders er stadig sulten efter at spille fodbold, og han er stadig super fit. Anders er fyldt 34, men han er jo ikke blevet slidt op, og så er han så heldig at være naturlig fit, og han har trænet godt. Jeg vil tro, han har fire-fem gode år i sig endnu. Nu handler det om at finde et godt sted efter sommerferien,” siger agenten til tipsbladet.dk.

”Vi udelukker ikke noget på forhånd, og det gælder også Superligaen. Det handler om at finde en god klub med udsigt til spilletid, og så betyder landet ikke så meget for Anders. Vi afsøger et bredt marked.”

Anders Lindegaard fik sin fodboldopvækst i OB, men det var i norske Aalesund, at han gjorde sig bemærket for alvor, og i januar 2011 blev han købt af Manchester United. Her blev det til 29 kampe. I 2015 blev han udlejet til West Bromwich Albion, og siden da har det været begrænset med kampe til den danske målmand.