Andreas Christensen har for nyligt afvist den spanske storklub.

Så sent som i går så det dagens lys, at den danske forsvarsprofil var tilbage på træningsbanen.

Her lagde klubben heller ikke skjul på, at de forventer han er og finde i kamptruppen til weekendens opgør, når FC Barcelona lægger græs til hjemmekampen mod Real Betis.

Det sker i kølvandet på en skade, som Andreas Christensen pådrog sig, da han igen var at finde blandt Kasper Hjulmands foretrukne 11 på landsholdet.

Og det må siges at falde på et tørt sted for Barcelona, der i skrivende stund også må se bort fra en række andre profiler, herunder Ousmane Dembélé.

Men nu skal fansene af den spanske storklub altså ikke vente længere, for den evigt populære AC er meget snart tilbage og klar til igen at gøre god figur for Barca.

Men nu er den helt anden historie, som stjæler alle overskrifterne.

For det er ingens næse gået forbi, at Barcas økonomi bestemt ikke er at skrive hjem om, mens det heller ikke kan undervurderes, at AC er en vældig populær herrer i FC Barcelona.

Men nu er det angiveligt kommet frem, at han ikke finder sig i alt.

Og det er FC Barcelona måtte sande for nyligt.

Sådan lyder meldingen fra den spanske avis Sport.

De hævder, at den spanske storklub har forsøgt, at få danskeren et godt stykke ned i løn – men det har ikke givet pote.

Eftersigende skulle Barca ønske, at reducere deres lønbudget med svimlende 200 millioner euro, for ikke at komme i knibe med Financial Fair Play.

Og selvom ingen går fri, så har den danske landsholdsstjerne tilsyneladende afvist det tilbud, som han er blevet præsenteret for.

Det er på trods af, at avisen ikke har løftet sløret for, hvor meget de har forsøgt at reducere danskernes løn.

I skrivende stund er det endnu uvist, hvordan Barca vil reagere, men det ventes, at de drager videre til andre spillere, i håbet om de vil tage godt nøk nedad lønmæssigt.