Manchester United har købt ind i sommerens transfervindue. Blandt andet har de skrevet kontrakt med spillere som Donny van de Beek, Alex Telles, Edinson Cavani og Facundo Pellistri.

LÆS OGSÅ: AC Milan vil ikke imødekomme Manchester United-emnes lønkrav

Der blev dog ikke hentet en midterforsvarer eller en højre-wing, som mange fans havde håbet. Til trods for, at flere prominente spillere såsom Sancho, Upamecano og Grealish var rygtet til klubben, blev der ikke lukket en handel.

Fokus rettet mod Woodward

Derfor blev fokus igen rettet mod Ed Woodward og hans ageren på transfermarkedet. Andy Cole er dog af den opfattelse, at man ikke bør bebrejde ledelsen for, at Solskjærs ønskede transfers ikke blev hentet til klubben.

“Vi kender ikke til alt bag kulissen. Der er ingen tvivl om, at han ville have flere spillere til klubben. Desværre kunne han måske ikke få de spillere, som han gerne ville have, men vi kender ikke til årsagerne bag det,” fortalte Andy Cole til Express Sport, og fulgte op med:

“Der er en global pandemi, og man bliver nødt til at se på, at hold som Real Madrid ikke bruger nogle penge.”

Både Chelsea og Manchester City har brugt en del penge i dette transfervindue, men Andy Cole mener dog ikke, at de to klubber kan sammenlignes med Manchester United:

“Chelsea kan bruge så mange penge, fordi deres ejer er milliardær og det er hans penge. Manchester City kan gøre det samme. De skal ikke spørge om tilladelse fra nogen. Han (Sheikh Mansour bin Zayed Al Nahyan, red.) er milliardær, og hvis han har lyst til at bruge 200 millioner pund, så er det kun op til ham. Nøjagtigt ligesom Abramovich,” sagde han.

LÆS OGSÅ: Manchester United vil prioritere salg i januar

Dertil har Andy Cole også understreget, at han har tiltro til, at Solskjær er den rette mand til at være træner i Manchester United.