Arsenal ser ud til at være i front i kampen om at sikre sig Bologna-stjernen Joshua Zirkzee til sommer.

I hvert fald hvis man skal tro på den italienske avis Gazzetta dello Sport.

Den 22-årige angriber, der er opvokset i Bayern Münchens ungdomsafdeling, lykkedes aldrig med at få en fast plads i den tyske gigants startopstilling. Derfor valgte han at forlade Bundesligaen i 2022 til fordel for regelmæssig spilletid og videre udvikling hos Bologna.

Efter sin ankomst til Stadio Renato Dall’Ara tog det hollandske talent noget tid at falde til i sine nye omgivelser, men han har i denne sæson vist imponerende præstationer, der har hjulpet hans hold med at kæmpe med om en top-fire placering.

Zirkzees iøjnefaldende præstationer i den italienske Serie A er ikke gået ubemærket hen, da han har tiltrukket sig opmærksomhed fra flere store klubber rundt omkring i Europa forud for sommervinduet, herunder Arsenal.

Gazzetta dello Sport skriver, at Arsenal er ivrige efter at skrive kontrakt med den 22-årige og i øjeblikket fører an i kampen om hans underskrift efter en første runde af forhandlinger.

Selvom Bologna er åbne over for at sælge deres stjerne, vil de kræve op til 380 millioner danske kroner (51 millioner britiske pund) fra potentielle købere, så Arsenal bliver nødt til at spendere en betydelig sum for at få ham til klubben.

Gazzetta dello Sport påpeger dog, at selvom Arsenal i øjeblikket fører an, så har både Juventus og AC Milan også udtrykt interesse i angriberen.