Arsenal har i to år holdt et skarpt øje på den franske midtbanespiller Youssouf Fofana, som spiller for AS Monaco. Gunners er på udkig efter at forstærke deres midtbane i sommerens transfervindue og har fulgt Fofanas udvikling tæt i denne periode.

Det skriver The Hard Tackle.

Siden sit skifte fra RC Strasbourg til AS Monaco i januar 2020, har Fofana markeret sig som en vigtig spiller i Ligue 1. Han har også fået en fast plads på det franske landshold, hvor han har spillet 17 kampe de sidste to år. I den seneste sæson har Fofana optrådt 35 gange for Monaco og bidraget med fire mål og fire assists.

Arsenal står overfor udfordringer på midtbanen, da Thomas Parteys fremtid er usikker, og Mohamed Elneny forventes at forlade klubben som en fri transfer. Derfor er det logisk, at Arsenal søger en ny midtbanespiller, og Fofana er en oplagt kandidat.

Arsenal har været i kontakt med Fofanas repræsentanter og er ivrige efter at sikre sig den 25-årige midtbanespillers signatur. Det bliver interessant at se, om Arsenal kan vinde kampen om Fofana mod andre interesserede klubber i Europa.

Fofana er kendt for sin imponerende arbejdsindsats og tekniske evner, hvilket gør ham til en attraktiv spiller for mange topklubber. Hvis Arsenal formår at hente ham til Emirates Stadium, vil det være en stor gevinst for klubben.