Fodboldfans blev efterladt frustrerede og forvirrede under dækningen af kampen mellem Arsenal og Luton Town, da udsendelsen gentagne gange skiftede mellem forskellige kameravinkler.

Denne ændring fra de ‘normale’ skud til en boldsporingsvinkel, som blev brugt af TNT Sports, skabte stor debat.

Teknologien, der til tider minder om videospil, er ikke det første eksperiment med nye kameravinkler.

Sky Sports introducerede tidligere på sæsonen denne teknologi, hvor seerne kunne vælge at se hele kampen fra denne alternative dækning, hvis de ønskede det.

Kaldet ‘spilmodus’ af Sky, er vinklen designet til at give en bedre opfattelse af rummet på banen og involverer et kamera, der bevæger sig tværs over banens længde sammen med bolden.

TNT Sportsskiftede dog mellem vinklerne under onsdagens kamp, hvilket efterlod dem, der ikke var på stadion, vrede.

En bruger på sociale medier skrev: “Kameravinklen er den værste, jeg nogensinde har set. Smid den væk.” En anden tilføjede: “Hvad er det for en TV-vinkel.”

Disse var langt fra de eneste forvirrede seere, med en anden der erklærede, “Bare hold jer til den normale TV-kameravinkel, ikke den mærkelige svævende udsigt.”

Det skriver Football London.

Arsenal leverede trods de visuelle udfordringer en imponerende præstation og gik til pause foran med 2-0 takket være et fantastisk mål fra Martin Odegaard og et flot opspil, der førte til et selvmål af Daiki Hashioka.

Men seerene var ikke tilfredse på trods af den høje kvalitet af spillet, med andre neutrale seere, der kommenterede: “Denne TV-vinkel på Arsenal/Luton-kampen er forfærdelig.”

En Everton-fan udtrykte: “Jeg ønsker, at broadcasterne ville stoppe med at forsøge at gøre det at se fodbold på TV til at være som at spille FIFA. Først straffespark fra bag målmanden, og nu denne mærkelige roaming-vinkel TNT skifter til i denne Arsenal Luton-kamp. Hold op med det.”

Til trods for teknologiens intention om at forbedre seeroplevelsen, viser reaktionerne fra fansene, at der stadig er lang vej, før alle er tilfredse. Denne episode understreger vigtigheden af at afbalancere innovation med seernes præferencer for at sikre, at fodboldkampe forbliver en nydelse at se på.