I weekenden var der spændende fodbold i Premier League, da Arsenal og Tottenham tørnede sammen i et vaskeægte North London-derby. Kampen endte med at falde ud til Tottenhams fordel.

LÆS OGSÅ: Premier League-stjerne overvejer skifte til Barcelona

Det betyder dog ikke, at kampen er slut. Den fortsætter nemlig udenfor banen, hvor de to klubber kæmper indbyrdes om nye spillere. Begge klubber har nemlig den samme midtbaneprofil højt på ønskelisten.

De to London-baserede klubber har nemlig begge udvist interesse i Franck Kessie fra AC Milan. Det skriver det italienske medie Calciomaercato, der også gør det klart, at prisen for midtbaneprofilen ikke er lav.

AC Milan er nemlig ikke meget for at give slip på deres midtbanestjerne, hvorfor de ikke er villige til at lade ham forlade klubben for en sum, der er mindre end 50 millioner euro. Det er svarende til omtrent 375 millioner danske kroner.

LÆS OGSÅ: Liverpool vil tilbyde midtbanespiller ny kontrakt

Den 23-årige Franck Kessie tilsluttede sig AC Milan fra Atalanta i sommeren 2017. Gennem de seneste sæsoner har han udviklet sig til at være en nøglespiller i den italienske storklub. Sandsynligvis er det derfor, at de i Milan-klubben ikke er interesserede i at lade ham gå.

Franck Kessie, der har imponeret mange over de seneste par sæsoner i Serie A, er også en fast del af Elfenbenskystens landshold.