Arsenal, der i øjeblikket fører Premier League, overvejer at bringe deres tidligere spiller, Ismael Bennacer, tilbage til klubben.

Den 26-årige midtbanespiller, som nu tørner ud for AC Milan, kunne være på vej tilbage til London i sommerens transfervindue.

Bennacer, hvis kontrakt med den italienske storklub løber indtil juni 2027, kan ifølge Calciomercato.it blive solgt for omkring 370 millioner danske kroner (€50 millioner).

Da Bennacer skiftede fra Empoli til Milan i sommeren 2019, kostede han klubben omkring 128 millioner kroner (€17,2 millioner). Efter en seks måneders skadespause, som krævede operation for et skadet forreste korsbånd, er han nu tilbage på banen.

I denne sæson har han spillet 15 kampe på tværs af alle turneringer og bidraget med en enkelt assist. På trods af tidligere at have været en nøglespiller for Serie A-klubben, har Bennacers betydning for holdet ikke været af stor betydning i denne sæson.

Det skriver CaughtOffside.

Bennacer, der tidligere har været en del af Arsenal fra 2015 til 2017, blev solgt til Empoli for blot 7,4 millioner kroner (€1 million) i sommeren 2017. Nu kunne en retur til London være på tegnebrættet, da Arsenal-manager Mikel Arteta ser midtbanen som et vigtigt område at forstærke inden den kommende sæson.