Victor Osimhen, den 25-årige nigerianske angriber, som førte Napoli til Serie A-sejren sidste sæson, forventer nu en transfer til Arsenal i sommerens transfervindue. Det er ikke nogen hemmelighed, at Arsenal er på jagt efter en ny angriber, og Osimhen mener, at Arsenal vil vise interesse. Italienske medier, herunder Gazzetta dello Sport, rapporterer, at Osimhen allerede har antydet en mulig flytning tidligere på året og ser frem til at få sin fremtid afklaret.

Det skriver Football London.

En dyr fornøjelse for Arsenal

Napoli-præsident Aurelio De Laurentiis har dog gjort det klart, at enhver klub, der ønsker at sikre sig Osimhens underskrift, skal være parat til at betale hele frikøbsklausulen på €130 millioner (cirka 970 millioner kroner). Dette kan vise sig at være en stor udfordring for Arsenal, selvom klubben desperat mangler en stærk angriber.

Chelsea har også været nævnt som en mulig destination for Osimhen, men forhandlingerne om en eventuel byttehandel med Romelu Lukaku er faldet til jorden. Osimhen er dog åben for tilbud fra andre klubber, inklusive dem fra Saudi-Arabien, hvis de skulle vise interesse.

Alternativer på radaren

Arsenal har dog ikke kun øjnene rettet mod Osimhen. Klubben er også interesseret i den 21-årige Benjamin Sesko fra Red Bull Leipzig. Den slovenske landsholdsspiller er ifølge kilder tæt på Arsenal også ivrig efter et skifte til Emirates Stadium. Med Kai Havertz, der sluttede sæsonen stærkt som Arsenals forreste mand, vil en ny, ung angriber som Sesko kunne bidrage til et stærkere angreb i fremtiden.

Hvad bringer fremtiden?

Hvis Arsenal kan finde midlerne til at matche Napoli-præsidentens krav, kan Osimhens drømme om at spille i Premier League blive en realitet. Det vil uden tvivl bringe spænding til London-klubben, som fortsætter deres jagt på succes i både nationale og internationale turneringer.